måndag 30 april 2012

veckans skiss #17

Här kommer min tolkning av denna veckans skiss.


Ps ni har väl inte missat min lilla candy som går ut nu på fredag. Häng på och vinn lite fint att leka med.

söndag 22 april 2012

Blogcandy

Tjohoo här kommer den utlovade blogcandyn. Jag firar 20000 besök på min blogg!!!

Helt otroligt att så många hittat hit och att ni även vill följa min blogg så för att ha chans att vinna denna fina candy vill jag att ni följer min blogg samt lämnar en kommentar till detta inlägg så kommer jag att dra en vinnare fredagen den 4:e maj.



Lycka till!!!

torsdag 19 april 2012

Veckans skiss #16

Ännu en rolig skiss som jag tolkade så här...

Lite mist och gamla rubons fick jag använt.

Idag ska Annette och jag köra till Helsingborg och hälsa på hos Blomman som behöver piggas upp med lite scrap efter sin operation.
Såg på min besöksräknare att jag passerat 20000 besök. Jippi!!! Får nog fira med en liten candy tror jag så håll utkik, kanske kommer det  något till helgen!!

måndag 16 april 2012

En tag till

En romantisk tag som jag gjorde till valentin. Embossade texten med clearpulver och färgade sen in tagen med distresserna. Roligt roligt.


Glöm inte att kika in hos Kristinas imorgon (tisdag) för det är min bloggdag och jag visar ett minialbum där.

fredag 13 april 2012

Veckans skiss #15

Här är min tolkning av veckans skiss. Ett gammalt Sassafraspapper och lite skrivbordsspill. Kan avslöja att jag städar scraprummet och då hittar man mycket som är för fint för papperskorgen så då fick det hamna här istället. Tänk så mycket mer plats man får om man plockar undan efterhand. I början var jag så duktig och städade mellan projekten men det var då och nu har man för många ideer i huvudet som man vill göra. Verkligen ett kreativt kaos!!


Vill även visa en tag som jag gjorde för någon vecka sedan. Jag har tejpat en tag med Biltemas alu-tejp och sedan embossat med en die från Cuttlebug. För att få fram slitenheten kladdade jag på lite svart akrylfärg som jag sedan torkade bort tills jag blev nöjd.




söndag 8 april 2012

Födelsedagskort

Jag gör ju bara kort när jag behöver ett och nu fyllde ju Alice 6 år och då måste ju moster göra ett riktigt tösakort. Jag gjorde en servettvikning och det var väldans enkelt faktiskt. Lite magnoliastämplar och fina papper så blev det ett prinsessekort.



Dessutom är det ju påsk och då ska man ju ge bort påskägg. Jag tog ett par gamla ägg och målade dem med gesso två gånger och decopageade med fina servetter. Dessa fylldes med lite godis och leksaker.


 Idag kommer det lite goa scrapvänner för lite scrap och vi ska ha en liten påskaknytis. Så mysigt det ska bli. Tjohoo!

fredag 6 april 2012

Veckans skiss #14

Denna veckan ligger jag lite före så veckans skiss kommer redan idag.


Ännu en bild av söta lilla Smillan, den underbaraste vovven i hela världen. Jag behövde lite nya smillabilder och som en liten muta fick hon en ny rååååsa leksak. Hon blir lika lycklig varje gång man har någonting med till henne och hon visar den sen gärna för alla oxå. Hihihi.

Idag har jag haft  kurs här hemma för 3 entusiastiska tjejer som ville göra ett "minialbum", fast det är 9x7 inch stort så mini är kanske lite fel ord. Fina blev de i allafall.

måndag 2 april 2012

Veckans skiss

Det börjar bli en vana att blogga veckans skiss på måndagar...


... men jag har ju varit iväg och haft roligt istället. Helgen tillbringades på Odengården i Röstånga där Pysseltagen ordnat en alldeles fantastisk scrapträff. Vi blev verkligen bortskämda med GOD mat och härliga scrappare.
 Vi gick en väldans rolig canvas kurs med Erika där vi fick kladda och prova många roliga produkter (som sen inhandlades givetvis)
Helgen gick tyvärr alldeles för fort och man fick pallra sig hemåt igen fast jag hade hellre stannat  hela veckan. Längtar redan till nästa gång.






söndag 1 april 2012

Jag har...

haft en fantastisk helg.